Acasă Mioritic Laura Cosoi si Bogdan Boanta, locul doi in prima seara de la...

Laura Cosoi si Bogdan Boanta, locul doi in prima seara de la „Bailando por un sueno international”!

146
1
DISTRIBUIȚI

Perechea Laura Cosoi – Bogdan Boanta, care reprezinta Romania la competitia “Bailando por un sueno international”, a pasit cu dreptul inca din prima seara, cand, spre surpriza concurentilor, le-a fost notat si dansul de prezentare.

Duminica seara, Laura si Bogdan s-au clasat, in urma notelor obtinute de la juriu, pe locul doi, cu 64 de puncte, dupa perechea din Argentina, ocupanta primului loc. Cum stiam ca participantii sint extrem de bine pregatiti si au in spate ani intregi de antrenamnete, emotiile au fost extrem de mari pentru reprezentanta tarii noastre. „Participatii la aceasta competitie sunt dansatori de talie mondiala, foarte bine pregatiti” a spus Laura, dar speram insa sa ne numaram printre primele perechi pe podium. Sau poate sa ne intorcem acasa cu marele trofeu!” a continuat ea. „In seara concusului, cel mai emotionant moment a fost atunci cand s-a cantat imnul tarii noastre. Parca atunci ne-am dat seama ce raspundere mare avem si ne-am unplut de emotii, emotii care ne-au ajutat pe tot parcursul dansului!!!!” a declarat emotionata Laura Cosoi.

Bucuria celor doi reprezentanti ai tarii noastre a fost imensa, mai ales ca nu au stiut ca le va fi notat si dansul de prezentare, pe care telespectatorii din Romania l-au admirat la finala celui de-al 9-lea sezon de la „Dansez pentru tine”, vineri, 7 mai. In ceea ce priveste dansurile urmatoare, Laura spune: „deocamdata stim ce dansam saptamana viitoare: Disco. Regulamentul este urmatorul: ultimele doua perechi ca punctaj intra la duel, iar perechea care se afla in fruntea clasamentului alege dintre doua dansuri impuse de Televisa ce danseaza toti saptamana urmatoare. Argentina este perechea care a castigat locul 1 in prima seara si trebuiau sa aleaga intre disco si salsa!!!Iar noi am castigat locul al doilea dupa primul dans”- a declarat Laura Cosoi.

DISTRIBUIȚI