Acasă Mioritic Iulian Miu nu-si mai lasa nicio clipa iubita singura

Iulian Miu nu-si mai lasa nicio clipa iubita singura

78
0
DISTRIBUIȚI

Fostul stelist si-a insotit iubita, tanara Mihaela Dinu, la un eveniment monden, joi seara in clubul bucurestean Princess.

Tanara se afla in club pentru a prezenta alaturi de colegele „Ring girls”, (fetele care ii conduc in ring pe Ghita, Sora, Morosanu si care le-au fost alaturi la fiecare lupta, in confruntarile internationale), echipamentele din cadrul galelor Local Kombat.

Desi sunt impreuna de cateva luni bune, cei doi indragostiti au dorit sa pastreze discretia asupra relatiei lor, insa joi seara s-au expus bliturilor aparatelor de fotografiat. Iulian Miu a demonstrat tuturor celor prezenti in club ca Mihaela este cea care este stapana pe inima lui.

Bruneta in varsta de 21 de ani, devenita cunoscuta dupa pictorialul fierbinte, realizat din postura de reprezentantă a Unirii Urziceni în concursul de frumuseţe Liga Bună de pe prosport.ro, a dansat si s-a lasat sarutata de fostul stelist, semn ca relatia lor nu trebuie sa mai ramana in umbra. Sa fie Mihaela Dinu noua bomba sexy a showbiz-ului romanesc?


DISTRIBUIȚI