Acasă Mioritic Gina Pistol are probleme de sanatate

Gina Pistol are probleme de sanatate

55
0
DISTRIBUIȚI

Deşi este considerată una dintre cele mai frumoase şi senzuale femei din România, Gina se confruntă cu probleme serioase careîi afectează aspectul fizic. Încă din adolescenţă, periodic, blonda se umple de coşuri la nivelul feţei. Dacă iniţial a dat vina pe pubertate, ulterior, vedeta a căutat răspunsulîn cabinetul unui medic. Abia după analiza sângelui a aflat că este infectată cu un stafilococ. Asta s-a întâmplat în urmă cu şapte ani.

De atunci, Gina urmează un tratament constant cu antibiotic. Deşi specialistul i-a schimbat de mai multe ori reţeta, prescriindu-i o altă substanţă activă, infecţia nu cedează, semn că stafilococul a devenit rezistent la tratament. În aceste condiţii, Ginaîncearcă din răputeri să stopeze erupţiile, optând pentru fel de fel de terapii alternative. Din păcate, nu reuşeşteîn totalitate, iar atunci când faţa i se umple de bubiţe, vedeta foloseşte cantităţi uriaşe de produse de make-up pentru a le ascunde.

Aşadar, s-auîmplinit şapte ani de când Gina Pistol ia antibiotice şi, cum era de aşteptat, efectele adverse auînceput să se facă simţie. „Am ficatul praf!”, recunoaşte blonda. Sursa: Cancan.ro

DISTRIBUIȚI