Acasă Mioritic Daniela Crudu, sexy animatoare in cluburi de noapte

Daniela Crudu, sexy animatoare in cluburi de noapte

57
0
DISTRIBUIȚI

CanCan a intrat in posesia unui filmulet ce o infatiseaza pe Daniela Crudu, asistenta matinalilor Razvan si Dani, dansand provocator intr-unul din  cluburile de pe litoralul Marii Negre.

Daniela este un personaj din ce în ce mai prezent pe primele pagini ale ziarelor. Rolul de asistentă în cadrul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani” a propulsat-o în timp record în showbizzul autohton. Dar până să semneze cu Antena 1, ce a făcut? Daniela nu a ascuns niciodată că înainte de a intra în televiziune a fost animatoare în cluburi, dar acest episod din viaţa ei nu a fost susţinut decât de propriile povestiri. Cum arăta atunci, cum se îmbrăca sau cum se mişca prea puţini ştiu.

CANCAN a intrat în posesia unui filmuleţ realizat într-un club de la malul mării. Acţiunea se petrece în vara lui 2007, la nicio lună de când Daniela împlinise 18 ani. Pe vremea aceea, vedeta era blondă şi nu apucase încă să-şi pună silicoane. Obţinuse contractul strict pentru seara aceea, ea activând în mod normal în localurile bucureştene. Însă, pentru că era un eveniment important – clubul împlinea şase ani de la inaugurare, patronii au vrut cele mai bune animatoare. Îmbrăcată extrem de sumar, Daniela şi-a petrecut toată seara pe cub şi s-a unduit pentru satisfacţia clienţilor. Vizionare placută!

DISTRIBUIȚI