Acasă Mioritic Daniela Crudu a dat o mie de euro pentru tratamentul catelului

Daniela Crudu a dat o mie de euro pentru tratamentul catelului

125
1
DISTRIBUIȚI

Daniela Crudu a fost cât pe ce să il piardă pe Dimi, Chihuahua de două luni pe care şi l-a cumpărat de la un magazin de animale din Baneasa.

Asistenta matinalilor Razvan si Dani si-a petrecut ultima saptamana in mari emotii, a facut vizite zilnice la veterinar si a cheltuit milioane pe medicamentele pentru Dimi. Deşi iniţial credea că patrupedul botezat Dimi s-a îmbolnăvit de la brânza de vaci pe care a mâncat-o, realitatea pare a fi cu totul alta, Daniela plângându-se apropiaţilor că a cumpărat de la un pet-shop din Mall Băneasa un animăluţ deja bolnav, informeaza Click. „I-am făcut antibiotice, perfuzii, săracul nu se mai ridica, nu mai mânca nimic. La două luni, cei de la pet shop i-au făcut vaccinurile prea devreme, deparazitări şi i-au dat şi Frontline, împotriva căpuşelor, la numai o lună. Dacă avea o simplă indigestie, cum am crezut la început, nu se ajungea aici”, s-a plâns Daniela unor amici.

Tratamentul catelusului a costat aproape 4000 de lei, Daniela spunand prietenilor: „Am chemat şi medicul de la pet-shop la cabinet. Mi-a zis să-i dau nişte medicamente foarte puternice, care se administrează adulţilor. I-am arătat toate bonurile, dar bineînţeles că a încercat să se disculpe şi nu s-a simţit dator să suporte cheltuielile”.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU