Acasă Mioritic Dan Diaconescu o vrea pe Moni la OTV

Dan Diaconescu o vrea pe Moni la OTV

207
1
DISTRIBUIȚI

Dan Diaconescu ştie reţeta succesului in televiziune, dovadă şi milioanele de euro obţinute prin intermediul OTV. De aceea, opinia lui, conform căreia Moni ar fi bună de coprezentatoare, are greutate.

Dintre toate vedetele de sex feminin din România aş alege-o drept coprezentatoare pe Monica Columbeanu”, a declarat Dan Diaconescu într- un interviu acordat publicaţiei online www.repli cavedetelor.ro. “Aş alege-o pentru că e cel mai important brand feminin. Bianca Drăguşanu e pe locul doi, Adelina Vârciu – pe trei şi lista poate continua”, a spus patronul OTV. Diaconescu a mai mărturisit că a pus ochii pe mai multe vedete de televiziune, care, la un moment dat, vor ajunge să lucreze pentru el.

A pus ochii pe mai multe vedete

“Sunt mai mulţi. Oricum, o dată şi o dată toţi vor ajunge să lucreze pentru OTV sau pentru televiziunile pe care le voi crea în viitor. E doar o chestiune financiară. Multe televiziuni le dau oamenilor care apar pe sticlă salarii foarte bune. Noi lucrăm diferit faţă de celelalte televiziuni. Nu vedetele fac audienţa, ci ceea ce transmit ele”, a mai afirmat Dia-conescu pentru www.replicavede telor.ro.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. daca dan o aduce pe monica la otv.atunci inseamna ca eu una nu ma mai uit niciodata la tv.cancelez programul nu mai vreau sa aud de otv.pentruca toate cele trei care le-a enumerat dan diaconescu sant toate o apa si un pamant ceea ce inseamna papusi gonfiabile si ….. si nu cred ca o sa mai aiba reting de asta sant sigur