Acasă Mioritic Cristi Brancu catre Codin Maticiuc: „Sictir!”

Cristi Brancu catre Codin Maticiuc: „Sictir!”

183
0
DISTRIBUIȚI

Invitat alaturi de sotia sa, Oana Turcu, la festivalul de moda de la Iasi, prezentatorul „Agentului VIP” a avut ocazia sa il studieze indeaproape pe fantele de Dorobanti, Codin Maticiuc.

Cristi Brancu il dezavueaza pe Poponetz, pe blogul personal, despre care crede ca „nu se hraneste cu ce folosim noi, muriutorii, ci cu esenta de fitza.” Moderatorul tv povesteste cum, la o cursa interna a TAROM, Maticiuc a solicitat bilete la business class, singura diferenta fiind ca locul era situat in primul rand.

„Apoi, el a fost dus la avion cu o masina mica, spre deosebire de noi, maimutele din prima generatie fara coada, care asudam in celebrele autobuze de pista, fara aer conditionat, ale TAROM. In timp ce Poponetz se spargea in figuri,  langa noi vorbeau linistiti in autobuz  Relu Fenechiu, un greu al Iasilor, si Mona Pivniceru, abila sefa a magistratilor. Oamenii adevarati cu bani si putere n-au avut aerele de-a dreptul penibile ale lui Codin…”, noteaza Cristi Brancu.

Acesta a mai facut o observatie si asupra faptului ca fantele de Dorobanti s-a folosit de garzile de corp pentru a ajunge in culisele festivalului, la manechine: „In culise, la festival, strajuit de niste oameni musculosi, Codin trecea de parca era DeNiro in Casino, ca sa se duca la manechine. Pentru cei care vor sa-mi mai bage pe gat acest baietas prost crescut, cum ca e baiat bun, atat va spun – sictir.”, concluzioneaza Brancu.

DISTRIBUIȚI