Acasă 'Round da world Celebritati surprinse in ipostaze „jenante”

Celebritati surprinse in ipostaze „jenante”

239
0
DISTRIBUIȚI

De-a lungul timpului, presa a influentat in mod pozitiv sau negativ, destinul anumitor celebritati. Mai mult, unele dintre ele au avut teribil de suferit in urma aparitiei in presa internationala a unor fotografii ce le surprindeau in diferite ipostaze, mai mult sau mai putin penibile.

De exemplu, cariera celebrei Kate Mose a avut de suferit dupa ce jurnalistii de la Daily Mirror au facut publice cateva imagini ce il surprindeau pe faimosul model prizand cocaina. Desi imaginile erau mai mult decat evidente, Kate Moss nu a fost acuzata de justitia britanica, intrucat s-a considerat ca respectivele fotografii nu pot fi considerate probe. Cu toate astea, Kate, a pierdut mult la capitolul imagine.

O alta celebritate care nu a scapat de obiectivele aparatelor de fotografiat a fost Michael Phelps. Considerat cel mai mare inotator al tuturor timpurilor, Michael a reusit sa ramana in atentia presei si datorita activitatilor sale extrasportive. In 2009, acesta a fost surprins fumand marijuana, lucru care a dus la suspendarea activitatii sale si chiar excluderea din lotul olimpic pentru o perioada de 3 luni.

Detinatoarea titlului „Miss America 1984”, exotica Vanessa Williams, a trecut prin momente dificile, dupa ce „pe piata” au aparut o multime de fotografii ce o infatisau nud. Datoria neatentiei sale, si a increderii pe care i-a oferit-o unui fotograf, pozele au scapat in presa in 1985, lucru care a dus la rezilierea catorva contracte pe care celebrul model le avea semnate la vremea respectiva.

DISTRIBUIȚI