Acasă Mioritic Andreea Raicu: „Manduta face ce stie mai bine: circ”

Andreea Raicu: „Manduta face ce stie mai bine: circ”

137
0
DISTRIBUIȚI

Reactia vedetei Prima tv nu s-a lasat prea mult asteptata, dupa ce in emisiunea „Paine si circ” de sambata seara, Lucian Mandruta a categorisit-o pe Andreea Raicu ca vedeta care nu face nimic.

“Oare cum poate exista o vedeta fara sa faca nimic? Nici emisiune, nici modeling, pur si simplu sa nu faci nimic, dar sa fii vedeta!”, a ironizat-o Mandruta.  „Succesul in lumea asta a indepartat-o de lumea revistelor. Andreea nu mai apare pe nici o coperta de revista faimoasa. Totusi, eu cred ca rolul ei este acolo!”, a continuat Mandruta, “dar mai bine ii sta in borcanul cu vedete expirate puse la murat”. “Ar trebui sa fie fericita in borcan pentru ca locul asta nu-l imparte cu nimeni. Raicu a aparut foarte mult in presa pentru faptul ca a avut activitate intensa pe blog. Nu este nici scriitoare, nici om de televiziune. Putem spune ca este scriitor de televiziune!”, a continuat Lucian Mandruta.

Andreea ii da replica lui Mandruta chiar pe blogul personal, ironizandu-l la randul ei pe fostul stirist al Antenei: „Lucian Mandruta face ce stie mai bine. Circ ca sa castige paine. Din pacate el ramane la o zona a circului mai facila: aceea a clovneriei. Pentru ca, se stie, pentru echilibristica si acrobatii e vital sa nu te balbai.”


DISTRIBUIȚI