Acasă Mioritic Alexandra Enachescu: „Cheeky Girls dau de doua ori din fund si la,...

Alexandra Enachescu: „Cheeky Girls dau de doua ori din fund si la, la, la, la, la Cheeky in sus, Cheeky in jos!”

146
0
DISTRIBUIȚI

Alexandra Enachescu a facut lobby pentru fotbalisti. Fosta iubita a lui Cristi Pulhac s-a enervat cand a urmarit un material in care gemenele Cheeky l-au numit „libidinos” pe Ashley Cole, jucatorul lui Chelsea si, in trecut, al lui Arsenal, care s-ar fi dat la una dintre ele ele. „Domnisoarele de la Cheeky Girls, vreau sa le intreb de unde stiu ele ca fotbalistii sunt libidinosi? Nu numai ca au jignit foarte, foarte multi fotbalisti. Dar le-au jignit si pe nevestele lor si pe copiii lor si pe toata lumea!”  si-a varsat naduful  Alexandra.  „Oamenii aia chiar muncesc. Alearga, isi rup picioarele alearga, stau prin cantonamente, nu dau de doua ori din fund si la, la, la, la, la Cheeky in sus, Cheeky in jos!”, a declarat modelul in emisiunea „La naiba sa PoveStim”.

Mircea Solcanu a aflat amanunte inedite din viata de zi cu zi a fotbalistilor chiar de la sotiile si iubitele acestora. Denisa Nechifor, mama fetitei dinamovistului Adrian Cristea, a povestit despre cum era acesta la inceputul relatiei lor:  „Adrian era un baiat normal, la inceputul relatiei. Intrebati-l doar cum dormea cu telefonul sub perna, in cantonament!”.  Denisa, femeia care i-a daruit o fiica dinamovistului Cristea, povesteste ca fotbalistii nu sunt atat de bogati, cum ii crede lumea. „Unii dintre ei stau cu chirie si au rate la banci!”, spune modelul.

Printre invitatele lui Mircea Solcanu s-a numarat si sotia fostului international Iosif Rotariu, Dana.  Drama familiei Rotariu, care a salvat o fetita de patru ani de la moarte adoptand-o, le-a impresionat pe modelele Alexandra Enachescu si Denisa Nechifor, cele doua tinere izbucnind in lacrimi in timpul materialului din emisiunea „La naiba, sa PoveStim!”. Dezvalurile au continuat in platoul emisiunii.  „Nicio familie de fotbalist, in afara de Mutu, Chivu si inca vreo cinci nu dispune de suma de 100.000 euro. Astea sunt basme, sunt iluzii create pentru…nu stiu.  Unii fotbalisti care apar in fiecare zi in ziar stau cu chirie, au rate la banci, au foarte multe datorii. Viata lor nu este atat de roz precum pare”, povesteste Denisa.

DISTRIBUIȚI