Acasă Mioritic Adrian Pescariu nu e bun la pat

Adrian Pescariu nu e bun la pat

70
1
DISTRIBUIȚI

de Razvan Voicu

Vestitul machior are, de cateva zile, probleme in dragoste! In urma unei dispute nu tocmai placute cu partenera de viata, Andreea Marin, au iesit la iveala amanunte picante din relatia lor

Hair-Stilist-ul machiorului, Andreea Marin, traia o poveste de dragoste alaturi de arstist, de mai bine de doi ani. De doua zile acestia nu-si mai vorbesc, si fac declaratii care mai de care mai acuzatoare, unul la adresa adresa celuluilalt. „Nu ma intereseaza ca m-am certat cu Adi. Nu ma mai intereseaza persoana lui. Mai ales ca nu ma satisfacea de loc. In pat, in timp ce faceam dragoste, el termina foarte repede”, a declarat Andreea Marin pentru eMulte.ro. Adi, mai cumpatat de fire, nu a vrut sa comenteze pe baza performantelor lui sexuale dar a precizat motivul despartirii: „Un prieten de-al meu a vazut-o la padure cu 3 baieti, la gratar. Pe mine m-am mintit spunandu-mi ca a stat pana tarziu la munca, ca sa numere vopselele. Din punctul meu de vedere, ea este o fripturista. Nu ma mai intereseaza”.  Astfel, asemeni creatorului de moda Catalin Botezatu, Adrian Pescariu s-a despartit de iubita lui zilele acestea, fara a mai dat o sansa relatiei lor.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. „Astfel, asemeni creatorului de moda Catalin Botezatu, Adrian Pescariu s-a despartit de iubita lui zilele acestea, fara a mai dat o sansa relatiei lor.”

    nu ma intereseaza ce este intre el si tipa aceasta dar am o serie de intrebari. cum puteti sa il comparati pe acest homosexual cu Catalin Botezatu, ce mare vedeta e si el, ca le machiaza pe toate c****le din „showbiz” e automat si el vedeta sau ca aduce la prezentari intr-o mizerie de club toate mizeriile din „showbiz”? sunt si altii care au aceeasi meserie ca el si nu se afiseaza. isi sparge nasul dandu-se cu capul de pereti si pe urma umbla pe la televizor ca a fost agresat si plange pe acolo, crezand ca asa ii creste cota si lui ?