Acasă Actualitate Mircea Badea si Carmen Bruma au pozat in sfarsit impreuna

Mircea Badea si Carmen Bruma au pozat in sfarsit impreuna

364
9
DISTRIBUIȚI

Nonconformistul Mircea Badea si iubita sa, Carmen Bruma, au acceptat propunerea revistei VIVA! de a aparea impreuna intr-un pictorial, aceasta fiind prima aparitie a acestora intr-o astfel de ipostaza. Cele doua vedete de televiziune vor fi imaginea unei campanii impotriva sedentarismului, pe care VIVA! o va demara pe 24 mai. Recunoscuti pentru stilul lor de viata sanatos, Mircea si Carmen vor striga alaturi de alte persoane publice „VIVA! la Revolution!”. „Asta astept eu de la aceasta manifestare: sa fie amuzanta. Sigur ca nu se vor petrece mutatii semnificative in mentalul colectiv, dar vom fi impreuna, vom rade si vom avea de ce sa ne aducem aminte”, a declarat Mircea Badea pentru VIVA.

“Persoanele sedentare fac aproximativ 3000 de pasi de dimineata pana seara. Desi nu exista un numar de pasi valabil pentru toata lumea, expertii propun cifra de 10 000 pentru o existenta sanatoasa. Va invitam sa-i facem împreuna”, afirma Carmen Bruma.

Revista VIVA mai propune o a doua exclusivitate cu Diana Dondoe, celebrul top-model stabilit in SUA. Viva! publica primul pictorial in locuinta ei din New York, pe care o imparte cu Andrew, iubitul ei.

DISTRIBUIȚI

9 COMENTARII

  1. Carmen arata foarte bine…..9 din 10….cel putin in foto.Are pometii un pic prea „prezenti”…insa cine e perfect?
    Mircea arata de parca a fost adus sa pozeze fortat….la fel ca atunci cand aparea in cantecele in grup organizate de Antena1.
    Imi imagineam discutiile dintre sefii „organizatori” de asa o penibilitate si ceilalti,printre care si Mircea.
    Frizura lui ramane in continuare un minus important.

    Mircea….schimba frizura.

  2. in sfirsit va miscati intr-o directie buna,ma refer la voi,citeva persoane publice(din fericire tot mai multi) care promovati miscarea,respectul pentru mediu si pentru tot ce ne inconjoara…romani…treziti-va sau dispareti sub munti de gunoaie si sufocati de propria grasime ,……continuati….