Acasă Actualitate Mihai Petre isi petrece sarbatorile de iarna in Polonia, la socri

Mihai Petre isi petrece sarbatorile de iarna in Polonia, la socri

142
0
DISTRIBUIȚI

Mihai Petre, membru in juriul emisiunii “Dansez pentru tine” de la PRO TV, îşi va petrece sărbătorile de iarnă, alături de soţie şi socri, la Gdansk, în Polonia: “Ne-am decis ca în acest an să mergem acasă, la părinţii Elwirei, pentru că, de 8 ani, eu nu am mai ajuns la ei, de sarbatori, pînă acum am sarbatorit alături de mama şi sora mea, aici, în Bucureşti. Elwira este foarte fericită că mergem în Polonia, iar eu mă bucur că o să fim, din nou, alături de parintii ei. O să fie mai frig decît aici, pentru că oraşul este situat pe malul Mării Baltice şi bate vîntul tare, dar ne vom îmbrăca bine”, marturiseste Mihai  Petre.
Mihai s-a destăinuit fanilor şi a povestit cum a fost la un pas să emigreze în Statele Unite: “Am fost cu Elwira la un concurs în America şi cei de acolo ne-au propus să rămînem la un studio de dans, să antrenăm. Ne-am tot sfătuit şi cînd era să spunem că suntem de acord, perechile pe care le antrenam în ţară s-au calificat în finala Campionatului naţional de dans. Am zis că e un semn că putem face performanţă şi în România şi ne-am întors acasă”, spune Mihai.
De la Mihai Petre fanii au mai aflat că acesta nu este deloc superstiţios, dar nu şi-ar împrumuta maşina decît soţiei lui. Întrebat de ce îi critică atît de dur pe concurenţii emisiunii “Dansez pentru tine” de la PRO TV, Mihai Petre a fost sincer: “Mi-aş dori să pot da numai note mari, să ridic doar plăcuţa cu nota 10. Dar eu trebuie să jurizez dansul şi asta fac. Notele mele sunt intotdeauna corecte”.

Foto: Bogdan Grigore

DISTRIBUIȚI