Acasă Actualitate Mihai Bendeac si Cotabita au luat autografe de la Cristina Stamate

Mihai Bendeac si Cotabita au luat autografe de la Cristina Stamate

104
0
DISTRIBUIȚI

CRISTINA STAMATE le-a prezentat-o pe „Femeia Hopa-Mitică” Stelei Popescu, Adrianei Trandafir, „Tanţei” – Nuami Dinescu, „Mondenului” Mihai Bendeac şi lui Gabriel Cotabiţă.

Evenimentul de lansare a volumului „Femeia Hopa-Mitică – Poveşti din lumea care mă-ncojoară” de Cristina Stamate a avut loc la STANDUL Editurii METEOR PRESS, care a devenit neîncăpător şi a fost urmat de o şedinţă de autografe pentru care s-a stat mult la coadă. Cu toţii au vorbit la superlativ despre Cristina Stamate şi despre acestă carte a cărui succes este deja previzibil şi anunţat. Cel mai aşteptat a fost discursul îndrăgitei actriţe, emoţionant şi de o sinceritate copleşitoare.

Tumultoasă, mereu în vervă, debordând de vitalitate, de umor, dar  şi de autoironie, Cristina Stamate deschide cu această carte o fereastră spre lumea din stradă, o lume pestriţă, galagioasă, colorată, autentică. Eseurile adunate în aceste pagini sunt frânturi din viaţă, din viaţa sa de artist dedicată Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” şi surprinse, ca şi pe scenă, în cheie tragic-comică.

DISTRIBUIȚI