Acasă Actualitate Mihaela Rădulescu, povestitor pentru trupa Mandinga

Mihaela Rădulescu, povestitor pentru trupa Mandinga

237
0
DISTRIBUIȚI

Desi si-a anuntat retragerea din media, vedeta de televiziune este foarte solicitata din nou, nu numai pentru emisiuni la Antena1, ci si pentru… concerte.

Astfel, spectacolul Mandinga de la Sala Palatului o va avea ca invitată specială pe Mihaela Rădulescu, care va avea rolul de povestitor în acest proiect. Conceput sub forma unui spectacol de teatru muzical, show-ul „Historia de un amor” va avea loc pe 21 martie la Sala Palatului şi este o premieră pentru scena muzicală românească, un melanj de muzică şi dans ce surprinde istoria muzicii salsa din Cuba anilor ’60, până în Bucureştiul zilelor noastre.

Colaborarea Mihaelei Rădulescu cu Mandinga pentru spectacolul „Historia de un Amor” nu este prima de acest gen, vedeta fiind implicată, de-a lungul timpului, în diferite producţii teatrale şi cinematografice, cum ar fi „Legături bolnăvicioase”, în regia lui Tudor Giurgiu, sau „Fall Down Dead”, în regia lui John Keeyes.

Show-ul „Historia de un Amor” combină elemente de teatru, muzică şi dans, fiind structurat sub forma unor episoade a căror acţiune se va desfăşura în locuri şi perioade de timp diferite: Cuba anilor ’60, Miamiul anilor ’80 şi Bucureştiul zilelor noastre.

Biletele pentru spectacol sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, şi în reţeaua magazinelor Diverta, la categorii de preţuri în funcţie de poziţia în sală: 45, 60, 75, 90 şi 110 lei.

DISTRIBUIȚI