Acasă Actualitate Mihaela Radulescu o aduce pe Eva Longoria in Romania

Mihaela Radulescu o aduce pe Eva Longoria in Romania

138
0
DISTRIBUIȚI

Actriţa Eva Longoria ar putea veni în România în acest an, la o gală de strângere de fonduri pentru copii grav bolnavi, a declarat pentru Mediafax vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, unul dintre partenerii evenimentului.

Mihaela Radulescu a fost pusa in legatura cu actrita americana de Anastasia Soare, regina sprancenelor din America. Eva Longoria, desemnata in 2009 de catre revista The Hollywood Reporter, „filantroapa anului”, este interesata sa organizeze in Romania un eveniment de strângere de fonduri pentru copii grav bolnavi.

„Suntem în discuţii. Cea care m-a pus în legătură cu Eva este Anastasia Soare (supranumită la Hollywood „Regina sprâncenelor”, n.r.) şi probabil vom fi partenere în evenimentul românesc. Am fost la evenimentul similar de la Paris – „Par coeur gala” (patronat de Carla Bruni Sarkozy la Paris) şi voi merge şi la evenimentul similar de la Londra. În principiu, este o gală de strângere de fonduri pentru copii grav bolnavi, cu şanse de vindecare sau cu boli incurabile, şi Eva Longoria este foarte activă în această zonă umanitară, în foarte multe ţări. Ea m-a dorit ca partener, în urma recomandărilor primite din România, de la diverse fundaţii şi organizaţii cu care am colaborat. Încercăm să facem gala anul acesta”, a explicat Mihaela Rădulescu pentru Mediafax.


DISTRIBUIȚI