Acasă Actualitate Mihaela Rădulescu l-a părăsit pe Dani Oţil

Mihaela Rădulescu l-a părăsit pe Dani Oţil

210
6
DISTRIBUIȚI

Publicatia online: Ziaremondene.ro ne anunta astazi ca Mihaela, obişnuită cu lux şi confort, nu a rezistat mai mult de două zile în sălbătcie alături de iubitul ei Dani, care participă la Romanian Extreme Adventure. Chiar dacă, în urmă cu câteva săptămâni era dispusă să renunţe la tot pentru acesta, astăzi neajunsurile au făcut-o pe fosta prezentatoare să se întoarcă acasă!

După două zile şi două nopţi petrecute pe vârful muntelui în condiţii nu tocmai plăcute Mihaea a hotărât să plece. Însă nu oricum, ci cu elicopterul! Astfel că fosta prezentatoare tv l-a părăsit pe Dani după numai 48 de ore petrecute împreună, preferând să se întoarcă în mijlocul civilizaţiei.

Nostalgici, cei doi s-au ţinut în braţe până la elicopter, unde Mihaela l-a încurajat pe iubitul ei, care suferise un accident la piciorul drept în timpul competiţiei.

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. ok mad inainte de orice hai sa iti spun ca nu sunt moldoveanca,dar daca stai tu mai bine si analizezi,despre moldoveni,(chiar daca sunt multe bancuri pe seama lor),rasa asta „MOLDOVENEASCA”exista de mult si nu sunt chiar asa de neluat in seama.dupa cum bine sti(sau poate nu),avem in istorie multi moldoveni,avem multi scriitori,multe persoane inteligente,care chiar au reusit sa demonstreze si sa faca ceva pt taa asta.dar tu cred ca esti la un nivel destul de scazut,pt a putea analiza anumite lucruri.analizeaza cuvintele si nu le lua cum iti vine tie cel mai usor…draga MAD esti prea superficial…