Acasă Actualitate Mihaela Borcea si Alexandre Eram, castigatori ai Galei Les Nouvelles Esthetiques

Mihaela Borcea si Alexandre Eram, castigatori ai Galei Les Nouvelles Esthetiques

33
0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a saptea editie a Estetika&Wellness s-a incheiat duminica cu desemnarea castigatorilor Galei premiilor industriei romanesti de frumusete Les Nouvelles Esthetiques. Carmen Okabe, organizatorul expozitiei si editorul revistei Les Nouvelles Esthetiques & SPA Romania, a acordat ieri dupa amiaza trofeele pentru fiecare dintre cele noua categorii aflate in competitie anul acesta.

Astfel, titlul de Esteticianul anului 2009 a fost adjudecat de Sorina Bratu, Manager Keiko SlimSpa, Mirela Vescan a primit distinctia de Make-up artistul anului 2009, Stilistul anului 2009 a fost desemnat George Soare, Florentina Opris a fost premiata la categoria Best trainer in Aerobics & Fitness, trofeul pentru Personalitatea internationala a anului 2009 i-a fost acordat maseurului Antonio Cerrone. Titlul pentru Cea mai activa prezenta in domeniul frumusetii in 2009 i-a revenit salonului Karma Beauty, in timp ce Cori Gramescu a ridicat trofeul pentru Clubul de fitness al anului 2009 in numele LadyFIT.

Castigator al titlului Managerul anului 2009, Alexandre Eram a urcat pe scena alaturi de fiica sa, Alexia, vizibil incantata de atentia fotografilor si cameramanilor prezenti la eveniment. Nu in ultimul rand, trofeul pentru Salonul anului 2009 i-a fost inmanat Mihaelei Borcea pentru Michelle Anti-Aging & Dental Clinic.

DISTRIBUIȚI