Acasă 'Round da world Michael va fi inmormantat in Los Angeles

Michael va fi inmormantat in Los Angeles

105
0
DISTRIBUIȚI

Funeraliile lui Michael Jackson vor avea loc marţi, 7 iulie, incepand cu ora locala 10.00 a.m., la Staples Center din Los Angeles, conform informaţiilor apărute joi în presa americană, după ce familia starului a emis, miercuri, un comunicat în care a indicat că starul nu va fi înmormântat la Neverland, celebra fermă a acestuia, situată în centrul Californiei, şi că nici un serviciu memorial sau funerar nu va avea loc acolo.

La începutul săptămânii, presa americană indica Neverland sau Memorial Coliseum din Los Angeles ca posibil loc de înmormântare.

Surse din interiorul companiei AEG Live – organizatorul concertelor pe care starul american ar fi trebuit să le susţină la Londra in luna iulie -, proprietar al Staples Center şi Nokia Theatre, spun că pentru acest eveniment vor fi folosite ambele clădiri, dar şi imensa piaţă din apropierea lor, informează Hollywood Reporter, citând showbiz411.com. AEG Live va instala mai multe panouri pe faţadele acestor clădiri, pentru cei care nu vor putea să asiste la funeralii. Pana in prezent nu se cunoaşte modul în care va fi organizat sistemul de acces.

Sursa: Mediafax

DISTRIBUIȚI