Acasă Actualitate Merlin reinvie magia la Pro tv

Merlin reinvie magia la Pro tv

163
0
DISTRIBUIȚI

Nimeni nu se naste invatat, iar acest lucru este valabil chiar si in cazul celor mai cunoscuti vrajitori din lume. Serialul Merlin, difuzat de Pro Tv incepand cu 13 iunie in fiecare sambata de la ora 18:00, surprinde aventurile din tinerete ale celui mai renumit vrajitor din lume care incearca sa inteleaga talentul iesit din comun cu care a fost inzestrat.

Tanarul Merlin (Colin Morgan) ajunge in cetatea Camelot, unde spera sa gaseasca o modalitate de a pune in practica abilitatile magice pe care le are. Aici insa, magia fusese interzisa in totalitate de regele Uther Pendragon (Anthony Head), iar ultimul dragon in viata fusese inchis in temnitele cetatii. In scurt timp, tanarul devine ucenicul lui Gaius, tamaduitorul din Camelot, si afla de la ultimul dragon ca are o misiune extrem de importanta: aceea de a-l proteja si de a-l ajuta pana urca pe tron pe printul Arthur, fiul arogant al regelui Uther. In ciuda animozitatii initiale dintre Merlin si Arthur, cei doi devin buni prieteni si trec impreuna prin peripetiile vietii lor.

Atunci cand a fost difuzat in Marea Britanie, serialul s-a bucurat de un succes neasteptat si a tinut in fata micilor ecrane nu mai putin de 6.32 milioane de telespectatori. Cinefilii vor recunoaste vocea inconfundabila a actorului John Hurt, nominalizat la doua premii Oscar in intreaga sa cariera, care “da glas” Marelui Dragon. Renumitilor Richard Wilson, in rolul lui Gaius si Anthony Head, cel care da viata regelui Uther, se alatura tinerele sperante Colin Morgan, cel care-l intruchipeaza pe vrajitorul Merlin si Bradley James in rolul printului Arthur.


[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI