Acasă Actualitate Marti, Timisoara gazduieste prima preselectie “Dansez pentru tine” si “O-la-la” din Caravana...

Marti, Timisoara gazduieste prima preselectie “Dansez pentru tine” si “O-la-la” din Caravana 2009

1206
5
DISTRIBUIȚI

Mihai Petre promite sa fie bland la preselectiile “Dansez pentru tine”

Marti dimineata, Timisoara este orasul care deschide preselectiile « Dansez pentru tine” si “O-la-la” care cauta concurenti pentru sezoanele noi din toamna, de la Pro Tv. Mihai Petre si Edi Stancu vor fi pregatiti sa-i jurizeze pe toti cei care vor veni incepand cu ora 10, la Hotel Timisoara sa convinga ca iubesc dansul si ca visul cuiva drag lor merita sa fie implinit la “Dansez pentru tine”.

Toti aspirantii la statutul de “concurent Dansez pentru tine” sunt sfatuiti sa lase emotiile acasa si sa vina la preselelectie cu sufletul deschis si cu multa incredere, mai ales ca cei doi dansatori si coregrafi din juriu, Mihai Petre si Edi Stancu, au de gand sa fie blanzi si pusi pe distractie: ”Nu trebuie sa vina la preselectie doar cei mai buni dansatori, pentru ca dansul se invata. In emisiune, sunt in postura in care trebuie sa judec un produs final, respectiv dansul lor, care poate fi mai bun sau mai slab. In caravana, facem cu totul altceva: ajutam potentialii concurenti sa invete cativa pasi. Iar asta o facem intr-o maniera foarte relaxata si foarte placuta, atat pentru noi, cat si pentru ei. Mi se intampla deseori sa vina oameni si sa-mi spuna ca la televizor par atat de rau, iar la fata locului… sunt chiar de treaba”, a declarat incurajator temutul jurat Mihai Petre.

Si coordonatorul baletului emisiunii “Dansez pentru tine” are cateva sfaturi pentru cei curajosi care se vor prezenta la preselectiile din tara: “Sa fie pozitiv, sa fie atent, sa invete destul de repede, sa aiba putere de concentrare si, bineinteles, e foarte important sa aiba un vis serios.”, declara Edi inaintea primului popas al Caravanei “Dansez pentru tine”.

Cei doi jurati cu trei caravane “Dansez pentru tine” la activ, se asteapta sa cunoasca sute de “visatori” ambitiosi, sufletisti si talentati: „Diversitatea este foarte mare de obicei: de la visurile pentru care vor sa lupte pana la abilitatile lor pentru dans. De la copii pana la oameni de varsta a treia, unii dintre ei se miscau mai bine decat cei tineri… Dansul nu are varsta, asa ca noi ii asteptam pe toti cu bratele deschise. Concurentii care vor veni la preselectii trebuie sa stie ca cel mai important lucru este sa-si impartaseasca visul cu noi”, a declarat Mihai Petre.

Si emisiunea “O-la-la” isi va cauta concurenti pentru noul sezon din toamna de la Pro Tv in aceeasi zi si aceleasi orase in care va poposi si caravana “Dansez pentru tine”. Asadar, marti, de la ora 11, in acelasi Hotel Timisoara in care se desfasoara si preselectia “Dansez pentru tine”, dar intr-o alta sala, se va desfasura preselectia “O-la-la”. Cei dornici sa castige trofeul “O-la-la” in emisiunea prezentata de Andra nu trebuie sa-si faca griji daca nu stiu sa cante, pentru ca aici trebuie doar sa stie mii de versuri si sa iubeasca muzica.

Traseul caravanelor “Dansez pentru tine” si “O-la-la” va cuprinde 8 orase ale tarii: 19 mai – Timisoara, Hotel Timisoara, 21 mai – Cluj, Disco Obsession pentru “Dansez pentru tine” si Hotel Confort pentru “O-la-la”, 22 mai – Oradea, Casa de cultura a sindicatelor, 24 mai – Baia Mare, Casa de cultura, 26 mai – Suceava, Hotel Continental, 27 mai – Piatra Neamt, Hotel Central, 29 mai – Tulcea, Hotel Delta. Bucurestiul va fi ultimul oras al traseului.

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. DA AM FOST LA PRESELECTI LA SUCEAVA POT SA SPUN CA JUMATATE DIN VIS MI SA INDEPLINIT DE CE PENRU CA V-AM VAZUT PE VOI DE LA DANSEZ PENTRU TINE CELALANT VIS DOAR DUMNEZEU STIE DACA VOI FI ALEASA SAU NU. EDI SASA CUM AM MAI SPUS SUNT O MARE FANA DE A TA TE APRECIEZ FOARTE MULT DIN PUNCT DE VEDERE CU DANSURILE DE LA DANSEZ PENTRU TINE SI PE CEILANTI. CUVINTE SPUSE DIN SUFLET PETRONELA DIN DOROHOI

  2. Buna seara!Nici nu stiu cum sa incep,asa ca o sa va intreb direct si plina de emotii.eu am 41 de ani credeti ca as avea o sansa sa vin la preselectia Dansez pentru tine.Doresc sa fac acest lucru pentru familia mea ca sa putem scapa de creditele care ne ameninta casa.Va multumesc mult!
    Spuneti-mi va rog cand si unde va fi urmatoarea preselectie ,va rog mult sa-mi raspundeti inca o data va multumsc mult!