Acasă Actualitate Marius Novanc (Steaua) a fost Ingerul Ritei Muresan la Bucharest Fashion Week

Marius Novanc (Steaua) a fost Ingerul Ritei Muresan la Bucharest Fashion Week

273
0
DISTRIBUIȚI

Rita Muresan si-a prezentat marti seara, in cadrul Bucharest Fashion Week, la Rin Grand Hotel colectia ANGELS, toamna-iarna 2009-2010.

Designerul a ales ca tema ingerii, de aici si titlul colectiei care face parte din proiectul LOVE 8, campania anti-violenta in memoria lui Marian Cozma pe care creatoarea de moda a initiat-o pe data de 8 martie, la o luna de la moartea tragica a sportivului, impreuna cu voluntari din diferite domenii. Acestia au aderat la aceasta campanie ca OAMENI care doresc o lume mai buna pentru noi toti. Asa ca, pe podiumul de la Rin Grand Hotel ati putut vedea o colectie plina de ingeri. Unul dintre ei – Marius Novanc, handbalist de la Steaua si bun prieten cu Marian Cozma, a fost manechin in prezentarea Ritei Muresan pentru a sustine cauza Love 8, o campanie anti-violenta. Deasemenea, in sala a fost prezent si tatal lui Marian Cozma.

Despre campania LOVE 8:

LOVE 8 este prima campanie romaneasca impotriva violentei prin promovarea sportului si a sportivilor de performanta in randul tinerilor, realizata pe baza de voluntariat la care sunt chemati sa participe toti românii. Campania va avea succes doar daca ne vom aduce contributia impreuna prin exemplul personal. Spune NU VIOLENTEI! LOVE 8 doreste sa creeze noi modele pentru copii si tineri. Sportul inseamna non-violenta. Sportul inseamna dragoste de viata, spirit de echipa, respect fata de adversari si fata de public. Sportul inlatura granitele dintre tari si aduce oamenii mai aproape. De asemnea, prin evenimentele organizate in cluburi, campania doreste sa transmita acelasi mesaj: STOP VIOLENCE! LOVE 8! Campania LOVE 8 lupta pentru promovarea valorilor din sport, pentru o lume mai buna in care copiii sa aleaga sportul pentru a nu alege violenta, pastrand astfel vie memoria marelui handbalist MARIAN COZMA!

informatii si foto: www.razvandinu.ro

DISTRIBUIȚI