Acasă Actualitate Marina Dina i-a innebunit pe barbatii din Satra

Marina Dina i-a innebunit pe barbatii din Satra

334
1
DISTRIBUIȚI

Frumoasa asistenta tv Marina Dina nu si-a lasat acasa farmecele care au consacrat-o in lumea showbiz-ului bucurestean nici in mijlocul familiei de tigani in care a filmat la reality show-ul “Satra”, care se va difuza la Kanal D incepand cu 22 iunie, de luni pana joi, de la ora 22.00.

Imbracata intr-o bluzita alba si cu o pereche de panatloni scurti minusculi, Marina Dina a facut senzatie printre rromii gabori care o asteptau in curtea casei, in care aceasta urma sa stea pentru 24 de ore. In frunte cu Bulibasa, toti barbatii au inceput sa chiuie de fericire si uimire, sa aplaude si sa ii sarute mainile, bineinteles spre nemultumirea femeilor din satra, care nu priveau cu ochi buni aparitia Marinei.

“Am fost incantata cand am vazut cu cat entuziasm am fost primita in casa gaborilor. Desi sunt obisnuita sa fiu admirata, nu ma asteptam ca acest lucru sa se intample si aici. Asta pentru ca eu stiu ca la gabori e foarte importanta traditia, iar pentru ei femeia este frumoasa cu batic pe cap, fuste lungi si camasa” a declarat Marina.

Dat fiind faptul ca la tiganii gabori este interzis pentru femei sa-si arate picioarele in public, aparitia Marinei a fost socanta. Insa, femeile din satra au reactionat repede si au adus-o pe Marina pe “drumul cel bun”. Astfel, din asistenta sexy, Marina s-a transformat repede intr-o tiganca autentica, imbracata in fusta si camasa populara, cu parul impeltit in coc si acoperit de batic.

“Nu m-am simtit chiar in largul meu in hainele tiganesti, nu pentru ca nu ar fi frumoase, ci pentru ca nu ma reprezinta. Cred ca stilul meu vestimentar este potrivit pentru mine, asa cum si femeile din satra sunt frumoase cu stilul lor”, a spus Marina.

Cum s-a descurcat Marina Dina, dar si alte vedete, in satra de tigani gabori de la Sovata puteti vedea incepand cu 22 iunie, de luni pana joi, de la ora 22.00, la Kanal D!

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Comuna Rociu este situata in zona sud-estica a judetului Arges,la distanta de 24 km.de municipiul Pitesti,ocupand o suprafata de 69km .
    Cele mai vechi urme de existenta umana pe teritoriul localitatii dateaza din perioada bronzului,descoperite pe raza satului Serbanesti.
    Satul este atestat documentar initial in hrisovul emis de cancelaria domneasca a lui Petre cel Tanar, la 12 iunie 1564 prin care seintareste lui Sarba logofat si sotiei sale jumatate din satul Rucar, iar Stanca – jupanita lui Vasea vornicul,satul Gliganu .
    Comuna este constituita din patru sate:Rociu-resedinta comunei,Gliganu de Jos,Gliganu de sus si Serbanesti. Dezvoltarea edilitar – gospodareasca a localitatilor constituente este relevanta prin existenta a 1669 locuinte , din care 17 proprietatea statului,suprafata locuibila inregistrand 49 000 m.p., lungimea strazilor 63 km,iar a retelei de apa potabila 39 km.