Acasă Actualitate Marina Dina a invatat in sfarsit sa taie ceapa

Marina Dina a invatat in sfarsit sa taie ceapa

219
5
DISTRIBUIȚI

Marina Dina, frumoasa blonda din showbiz-ul romanesc, a avut parte saptamana trecuta de una dintre cele mai interesante experiente din viata ei, dupa cum chiar ea a marturisit. Desi e considerat un lucru banal pentru unii, Marina a invatat pentru prima oara in viata sa curete si sa taie ceapa.

Implicata in reality-ul Satra, ce se va difuza pe Kanal D incepand din 22 iunie, de la ora 22.00, Marina a abandonat pentru o zi cafenelele de pe Dorobanti si a locuit timp de 24 de ore in casa unei familii de tigani gabori din impreujurimile Sovatei. Familia care a primit-o nu a menajat-o deloc, ba chiar mai mult a pus-o la treaba din primul moment cand a intrat pe poarta. Si cum intr-o casa de gabori cea care se ocupa cu mancarea este femeia, Marina a trebuit sa indeplineasca ea acest rol si sa gateasca ceva pentru intreaga familie. Insa, spre surprinderea femeilor din satra, Marina a spus ca ea nu stie sa gateasca, astfel ca, Lacramioara, stapana casei, a trebuit sa o invete pe Marina chiar si cum se taie ceapa sau ardeiul gras.

“Nu ma asteptam sa fiu chiar asa pusa la munca, insa pana la urma eu cred ca m-am descurcat. Sper ca au apreciat ca desi nu m-am priceput la nimic, macar am avut bunavointa sa invat si pana la urma am facut tot ce mi-au cerut. Acum toata lumea poate sa spuna ca si Marina Dina stie sa munceasca” a marturisti Marina la sfarsitul zilei petrecute in Satra.

Nu pierdeti aventurile Marinei, dar si a altor vedete, in casa rromilor gabori, incepand din 22 iunie, de la orele 22.00, in super productia verii: SATRA, numai la Kanal D!

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Biata fata =))),cred ca pentru ia sa taie ciapa e ca pentru mine sa tai fac curat in dulap ,adica ceva foarte greu =))) credtio si pe ia ca de la pozat in reviste la facut curat la porc e cale lungaaa !!!;)
    credetima ca sunt ca ia , si io toata ziu stau cu chitara in mana si nu mai tin cont ca trebuie sa fac si alceva inafara de bai relaxante,sa stau la PC si sa stau mereu in oglinda sa ma indrept la par 😉
    Asa ca Marina draga tino tot asa 😉 xDDD