Acasă Actualitate Marin Moraru va juca rolul unui arab

Marin Moraru va juca rolul unui arab

85
0
DISTRIBUIȚI

Marin Moraru, actorul care a jucat in cariera sa artistica sute de roluri, se afla acum in fata unei noi provocari- el va interpreta in cel mai recent proiect MediaPro Pictures, difuzat din toamna, ACASA, rolul unui arab.

Pentru marele actor personajul  caruia ii va da viata este o provocare, Marin Moraru marturisind ca nu a mai jucat pana acum un astfel de rol. Primele sale secvente actorul le-a jucat in Turcia, la Bodrum, unde, alaturi de colegi si echipa de productie, Marin Moraru a auzit pentru prima data “Actiune!” in cel mai recent proiect al sau. “Pasesc in varful picioarelor cu nesiguranta si cu multa iubire pentru ca fara iubire nu ajungi nicaieri, trebuie sa iti iubesti rolul, sa te iubesti in rol si singura piedica este neintelegerea. Nu am mai jucat un arab, personajul meu traieste dupa legile drastice ale Coranului si totusi in cursul scenariului se va dovedi cel mai conciliant. Exotismul este exacerbat si cred ca aceasta necunoastere va face un boom in rating”, marturiseste Marin Moraru.

Inainte de plecarea in Turcia actorul s-a pregatit intens pentru acest nou rol, cel al unui arab care respecta strict traditiile religiei musulmane. “Mi s-au dat romane sa citesc, am vazut filme, am avut discutii cu consilieri despre gesturi, ganduri, interdictii. Trebuie sa fim atenti la orice gest pentru ca vom fi aspru criticati. De aceea spun ca toti pasim in varful picioarelor”, marturiseste marele actor.

DISTRIBUIȚI