Acasă Actualitate Maria Ciobanu isi apara fiul in scandalul din familia Dolanescu

Maria Ciobanu isi apara fiul in scandalul din familia Dolanescu

254
4
DISTRIBUIȚI

În prag de proces pentru împărţirea averii lui Ion Dolănescu între cei doi băieţi ai artistului, Ionuţ şi Dragoş, Maria Ciobanu a venit în prima ediţie ”Happy Hour” din acest sezon şi şi-a apărat fiul.

De pe Happyilica, artista a declarat că Ionuţ este cel care merită cea mai mare parte a averii, argumentând că maestrul nu l-a iubit pe Dragoş, de aceea l-a dat afară din casă de 3 ori, iar pe Ionuţ, care a muncit alături de tatăl său de la 9 ani, niciodată. Mai mult, crede interpreta de muzică populară, Dragoş a murdărit numele tatălui său prin tribunale şi în presă, iar Ionuţ este singurul care merită să-l moştenească pe maestrul Dolănescu. Invitata lui Măruţă a susţinut ferm că nu are deloc încredere în Dragoş şi nu s-a lăsat înduioşată nici de urările pe care acesta i le-a făcut prin intermediul ”Happy Hour” cu ocazia împlinirii vârstei de 72 de ani: artista crede că aceste urări nu sunt făcute din suflet, nici sincere, ci doar din raţiuni de imagine.

Maria Ciobanu a mers mai departe cu confesiunile şi i-a mărturisit lui Măruţă că la naştere Ionuţ nu a purtat numele Dolănescu pentru că artista încă era căsătorită cu alt bărbat. Mai mult, deşi au avut împreună un copil şi o nuntă celebră, Maria Ciobanu a mărturisit la ”Happy Hour” că nu a fost niciodată căsătorită cu acte cu maestrul Dolănescu.

In replica, Dragos Dolanescu, a afirmat la Happy Hour ca „„Tata a ascuns in casa cea mare din Bucuresti un milion opt sute de Euro, iar Ionut a furat toata suma!”

Conform spuselor acesutia, tatal sau, Ion Dolanescu nu mai avea incredere in banci si a luat decizia sa isi stranga averea “la saltea”. Dragos este convins ca fratele sau Ionut Dolanescu a gasit acesti bani si i-a luat, anuntand in schimb familia ca a gasit doar 55 de mii de dolari. Dragos Dolanescu isi pune toata increderea in justitia romaneasca, el fiind hotarat sa obtina jumatate din averea artistului.

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Actualul Ionot Golanescu este nascut de Maria Ciobanu, care este la al IV sot, pe vremea cand era casatorita legal cu doctorul Burnea. Deci Ionel Golanescu este sociopatul din afara casatoriei. Ca lacomul idiot seamana cu masa este vizibil. Pacat de marea ARTISTA MARIA CIOBANU, ca OM este ZERO. In ultima perioada a inceput sa „dreaga busuiocul” dar raul fusese facut. Faptul ca-si ameninta fratele si voi idioatele nu credeti este o alta poveste. Putea sociopatii( Ionut si Maria Ciobanu) sa se consulte cu un notar sau o casa de avocatura. Nu am auzit pe nimeni din anturajul marelui ION DOLANESCU sa vorbeasca macar un cuvant urat de DRAGOS. Fireste ca omagiul la adus chiar tatal sau in cantec cand a spus ca-i seamana ” la suflet si ochi(albastri)”. Asta nu inseamna ca nu l-a iubit si pe sociopatul LACOM, Ionut Dolanescu, nascut BURNEA.

  2. bravo NONY…felicitari, sunt de aceeasi parere..nu mi-as fi imaginat-o pe aceasta ciocarlie sensibila atat de vipera …chiar vipera-cu -corn as putea spune…oricum legea e clara..totul de imparte la doi..ca vrea sau nu vrea ciocarlia…cat despre ionut pot spune doar ca… ce se naste din pisica,soareci mananca.ipocrizie fara margini….la fel ca si ma-sa …degeaba are atatia ani…o ciocarlie mai lacoma nu am vazut.