Acasă Actualitate Mama lui Dragos Dolanescu vine sa-si sustina baiatul

Mama lui Dragos Dolanescu vine sa-si sustina baiatul

213
0
DISTRIBUIȚI

După o săptămână de foc în care fraţii Dolănescu s-au învinovăţit reciproc, mama lui Dragoş Dolănescu vine în România pentru a-şi susţine fiul în procesul pentru avere.

Dupa ce săptămâna trecută, Maria Ciobanu, a venit in emisiune ca sa il apere pe Ionut Dolanescu, iar Margherita Valenciana a intrat în direct prin telefon la ”Happy Hour” pentru a-şi susţine fiul, invitat în platou, iata ca, Margherita Valenciana vorbeşte într-un interviu acordat echipei lui Măruţă despre scandalul dintre cei doi băieţi ai lui Ion Dolănescu.

Potrivit declaraţiilor acesteia, în acest scandal s-a ajuns până la nivelul la care Dragoş a primit ameninţări cu moartea de la oameni din anturajul lui Ionuţ. Luni seară, la ”Happy Hour”, mama lui Dragoş Dolănescu va face noi dezvăluiri în acest caz complicat, într-un interviu acordat în exclusivitate reporterilor emisiunii de la Pro Tv.

Margherita Valenciana este medic ginecolog în Costa Rica şi a urmat Facultatea de Medicină în România, perioadă în care l-a cunoscut pe Ion Dolănescu. Era studentă când l-a născut pe Dragoş, iar când copilul a împlinit 1 an, femeia a plecat cu el în Costa Rica.

Şi tot luni, 14 septembrie, Ionut Dolanescu prezinta, in exclusivitate pentru Povestiri Adevarate, imagini incendiare, ce rastoarna scenariul fratelui sau, Dragos, care l-a acuzat ca a furat lucruri de valoare din casa maestrului.

Cea mai mare bomba, in acest razboi pentru avere, este aruncata de un bun prieten al lui Ion Dolanescu, omul in bratele caruia maestrul s-a stins din viata. Cel care a fost alaturi de marele artist, in ultimele sale clipe,  face dezvaluiri incredibile. Lui i s-a confesat maestrul, lui i-a vorbit despre fiii sai. Luni, in exclusivitate pentru Povestiri Adevarate, bunul prieten al maestrului dezvaluie care a fost ultima dorinta a acestuia inainte de a muri.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI