Acasă Actualitate Magda Pălimariu s-a dat cu cu placa în Austria

Magda Pălimariu s-a dat cu cu placa în Austria

181
0
DISTRIBUIȚI

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii ”Vremea” de la Pro Tv şi-a început noul an cu o vacanţă în Austria, unde a exersat cea mai recentă pasiune a sa: snowboardingul.

O mare iubitoare a sporturilor de iarnă, vedeta Pro Tv a lăsat anul acesta deoparte schiurile şi a învăţat să se dea cu placa. A mers înarmată cu multă voinţă şi a găsit acolo pârtii perfecte pentru snowboarding, soare şi zăpadă cât cuprinde. ”Am stat şapte zile în staţiunea austriacă Neustift şi cred ca pot să spun că efectiv mi-am petrecut vacanţa pe pârtie. M-am dat de dimineaţă până seara cu placa şi tot mai am de învăţat”, povesteşte Magda. ”Pentru că sunt încă începătoare la capitolul snowboard, am preferat să îmi închiriez o placă de acolo. Am exersat ore bune în fiecare zi. Anul ăsta mi-am propus să mă perfecţionez în snowboarding, aşa că în această vacanţă nu am schiat deloc”, a mai spus Magda.

Şi dacă zilele petrecute pe pârtie au fost extrem de solicitante, Magda şi-a încărcat bateriile în scurte vizite în oraşele Innsbruck şi Munchen. Iar vacanţa nu se putea încheia mai bine decât cu o vizită la Praga, oraş pe care Magda visa de mult timp să îl vadă: ”De la Neustift până la Praga nu e foarte mult de mers, aşa că am profitat de asta şi am stat şi două zile în minunatul oraş de pe Vltava”, spune prezentatoarea rubricii ”Vremea” de la Pro Tv. ”Am mers foarte mult pe jos şi am ignorat gerul nemilos de afară pentru că nu vroiam să ratez nimic: am vizitat celebrul pod Carol, Castelul Praga şi Strada de Aur, Ceasul Astronomic sau Casa care dansează. Mi-a plăcut foarte mult oraşul, atmosfera de acolo şi oamenii foarte prietenoşi”, a încheiat Magda.

DISTRIBUIȚI