Acasă Actualitate Luis Lazarus va avea show de noapte la Kanal D

Luis Lazarus va avea show de noapte la Kanal D

140
0
DISTRIBUIȚI

Kanal D pregateste o concurenta serioasa emisiunii ”Un show pacatos” cu Dan Capatos, difuzata de Antena 1 in fiecare zi de luni pana joi intre orele 23:30 – 1.00.

De la mijlocul lunii aprilie, turcii il vor arunca in lupta pe Luis Lazarus, cunoscutul jurnalist de investigatie semnand un contract cu postul de televiziune Kanal D pentru realizarea un talk show de noapte. Controversat pentru subiectele incendiare si modul direct de abordare a anchetelor si interviurilor sale, Lazarus va avea la Kanal D oportunitatea si libertatea sa realizeze o emisiune in stilul sau original, cu subiecte serioase sau mai dure, cu vedete sau oameni obisnuiti, cu confesiuni si declaratii bomba, cu exclusivitati si invitati care incing prima pagina a ziarelor.

”Contractul incheiat cu  televiziunea Kanal D este doar baza unei colaborari pe care ne-o dorim cu totii durabila si profitabila. Proiectul de emisiune a fost gandit si pregatit pentru stilul si personalitatea mea tinand cont insa si de cerintele publicului de la acea ora. Voi avea un late night show de aproximativ doua ore, invitati si discutii aprinse care sunt convins ca vor prinde la public.” declara noua vedeta Kanal D, Luis Lazarus.

DISTRIBUIȚI