Acasă 'Round da world Lui Ronaldo nu-i mai place Paris

Lui Ronaldo nu-i mai place Paris

236
0
DISTRIBUIȚI

Noul star de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, pare sa  o fi uitat repede pe Paris Hilton. Chiar daca au petrecut impreuna doua nopti de vis, se pare ca acum fiecare merge pe propriul sau drum.

Noaptea trecuta, fotoreporterii tabloidului The Sun l-au surprins pe galactic intr-un club din Las Vegas alaturi de cateva “animatoare”. Bineinteles, ca sa-i atraga atentia au facut un adevarat show, spre deliciul lui Ronaldo care a petrecut o noapte incendiara alaturi de acestea. O sursa a dezvaluit pentru ziarul mentionat ca “Ronaldo era foarte apropiat de o bruneta pe care sigur o stia. Paris sigur ar fi urat aceasta faza.”
Dimineata tarziu, starul portughez s-a relaxat la piscina hotelului unde a fost cazat si s-a bucurat de un masaj complet. Dupa o asa noapte probabil era foarte obosit…
Stirea legata de idila lui Ronaldo cu mostenitoarea imperiului Hilton a facut inconjurul lumii dupa ce tabloidul The Sun a publicat zilele trecute  poze cu acestia in ipostaze incendiare si declaratiile unor apropiati care au dezvaluit cateva amanunte picante  despre cele doua staruri.

DISTRIBUIȚI