Acasă Actualitate Lucia Crisan nu-i mai da nicio sansa lui Catalin

Lucia Crisan nu-i mai da nicio sansa lui Catalin

189
0
DISTRIBUIȚI

”Happy Hour” a difuzat primul interviu al Luciei Crişan, soţia lui Cătălin Crişan, chiar în zilele în care se hotărăşte divorţul celor doi, după 14 ani de căsnicie.

Lucia Crişan a acceptat să vorbească cu echipa Happy Hour despre consecinţele acestui divorţ, dar şi despre sentimentele pe care le încearcă acum, în faţa acestui pas dificil: „Au fost momente dificile pentru mine, n-as dori nimanui sa treaca prin ce trec eu in acest moment. Am incercat sa fiu puternica, pentru ca desi noaptea plangeam, a doua zi ma trezeam, ma scuturam, ma ridicam si incercam sa rad pentru copiii mei.”

Sotia cantaretului a aflat vestea despre procesul de divort care urma sa inceapa din presa, ceea ce a marcat-o foarte mult, ea crezand cu tarie in casnicie. Si pentru aceasta, Lucia a facut toate eforturile posibile, insa, la un moment dat a depus armele, pentru ca si-a dat seama ca sotul ei nu o mai iubeste.

Lucia Crisan urmeaza sa se mute impreuna cu cei doi copii ai ei din casa in care a convietuit cu Catalin, si a declarat ca nu mai exista nicio cale de impacare cu acesta.

DISTRIBUIȚI