Acasă Actualitate Lorenna isi lanseaza albumul „Dor, Dor, Dor”

Lorenna isi lanseaza albumul „Dor, Dor, Dor”

124
3
DISTRIBUIȚI

Pe data de 30 iunie 2009 LORENNA isi va lansa noul album “ DOR ,DOR, DOR” , care contine 16 piese ,printre care si „IMNUL CRIZEI FINANCIARE”, lansare care va avea loc la restaurantul „LA RADU” (la intrare in Parcul Herastrau, langa CASA PRESEI LIBERE ), incepand cu orele 18,30.

Printre invitatii de marca se numara Stela Popescu, Maria Dragomiroiu, Nelu Ploiesteanu, Dan Diaconescu, Serghei Mizil, Madalin Voicu, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Azur, Generic, Varu „Sandel” si multi altii.

Dupa absolvirea Facultatii de Litere din Cluj Napoca, Lorenna a profesat un timp dupa care a intrerupt activitatea profesorala pentru a se putea dedica in totalitate muzicii. A debutat intr-o trupa pop-dance,cu un album de dragoste intitulat „Am ramas cu amintiri frumoase”. Dupa ce trupa s-a destramat Lorenna si-a continuat cariera muzicala solo abordand un alt gen muzical,etno-dance. De-a lungul carierei a lansat pe piata mai multe albume: (Petrecere cu ardeleni, Frumoase-s romancele, Lorenna si Puiu Codreanu-etno-chef, Am ramas cu amintiri frumoase, Criza vine, criza trece, hai romane si petrece).

In primavara acestui an a debutat si ca realizator si prezentator la o emisiune muzicala („Taifasuri muzicale”) pe un cunoscut post tv de specialitate.

In luna martie  a obtinut DISCUL DE AUR la albumul Criza vine, criza trece, hai romane si petrece”, cu peste 60.000 de unitati vandute, album editat impreuna cu revista Taifasuri.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. vreau sa vad pana unde ajunge anutul meu

    vad ca nimeni nu imi sterge lacrima dupa fata caut o fata pentru prietenie sau in casatorie in 22 si 28 de ani din timisoara romania sau din ue germania franta elvetia spania canada eu am 26 ani am m170 kg 59 arat sateni ochi caprui sint un baiat simplu telefon romania 0040741571238 nu raspund la bipuri doar telefon in direct nu acept numar privat deloc doar public nu acept fete care se uita la bani ca bani nu aduce fericirea si aduce necazuri in viata nu vreau sa fiu mintit si vreau fapte nu vorbe invant nu acept fete care umbla nu mai dupa aventuri si vreau seriozitate maxim nu acept glume la telefon sau vrajeli si vreau serios detot asa daca ai vazut anuntul meu suna ma tu nu te astepta sa te sun eu nu am credit deloc si nu veti primi nici un telefon deloc din partea mea inainte de intra inlegatura cu mine te rog sa lasi un sms sa vad numarul de telefon de unde dai ca sa stiu ca din ue cand dai un telefon din ue inspre romania nu tot timpu apare numarul pe telefon revi dupa ce vad numarul tau afisat pe telefon meu