Acasă Actualitate Loredana a cântat în premieră alături de mama sa la „Happy Hour”

Loredana a cântat în premieră alături de mama sa la „Happy Hour”

145
0
DISTRIBUIȚI

Loredana a avut parte de ziua ei, pe 10 iunie, de un cadou cât se poate de „happy” şi de emoţionant: a avut ocazia să cânte, în premieră pentru o emisiune de televiziune, alături de mama sa, Leonida. La „Happy Hour” cele două au interpretat o melodie populară în apaluzele întregii familii a Loredanei, aflate în platou.

Doamna Leonida Groza este cea care i-a insuflat Loredanei dragostea pentru muzică şi a ajutat-o să îşi descopere talentul, fiindu-i învăţătoare şi la şcoală, dar şi acasă. De pe Happylica, artista i-a povestit lui Măruţă că dacă la un moment dat mama sa a încercat să îşi convingă fata să aleagă altă meserie, mai sigură, Loredana ştie că îi datorează multe. La rândul ei, mama artistei a povestit miercuri seară la „Happy Hour” că ea însăşi şi-a dorit să cânte muzică populară, a intenţionat chiar să se înscrie la concursul „Steaua  fără nume”, dar a renunţat pentru a se dedica celor doi copii, Loredana şi Cristi. Abia acum însă, după atâţia ani, doamna Leonida a mărturisit că a găsit răgazul să înregistreze un album al său, pe care i-ar plăcea să îl lanseze chiar în această toamnă.

De ziua sa, Loredana a fost sărbătorită la „Happy Hour” de o parte dintre cei mai dragi oameni din viaţa ei, care au sosit în emisiunea prezentată de Cătălin Măruţă special pentru a-i ura „la mulţi ani”. Astfel, pe lângă mama, tatăl, fratele şi Elena, fiica sa, Loredana s-a întâlnit în platoul „Happy Hour” cu mulţi alţi prieteni şi colaboratori, printre care Adela Popescu, Raluca Tătaru şi Mihai Ogăşanu. După ce a cântat o parte dintre cele mai de succes melodii din carieara sa, Lori a  interpretat în premieră şi o piesă de pe cel mai recent album al său, proapăt lansat, intitulat „Sundance”.

DISTRIBUIȚI