Acasă Actualitate Liza Panait a facut o colectie special pentru Teatrul National de Opereta

Liza Panait a facut o colectie special pentru Teatrul National de Opereta

179
0
DISTRIBUIȚI

Liza Panait, unul dintre cei mai talentati si originali creatori de moda va prezenta o colectie special creata pentru spectacolul organizat de Teatrul national de opereta, Fashion Musical Show.

Acest eveniment se desfasoara in cadrul Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical intitulat „Viata e frumoasa”, editia a II-a, manifestare ce are loc in perioada 12-22 noiembrie 2009. Regia spectacolului ce va cuprinde si momente muzicale si coregrafice, este semnata de Razvan Ioan Dinca, coregrafia este realizata de Florin Fieroiu, iar muzica live interpretata de orchestra Teatrului National de Opereta condusa de dirijorul Lucian Vladescu.

Colectia Lizei Panait va cuprinde aproximativ 50 de tinute din: catifea (tesatura vedeta a colectiei) de bumbac sau matase, dantela si tul brodat, satin natural, etc. Multe din piesele colectiei sunt lucrate manual (inclusiv tesaturile), iar predominante sunt : negru, gri – albastrui, gri-verzui, alburiu – gheata, mov, lila, tonuri de maro si bej, etc.
Realizarea acestei colectii a solicitat un plus de efort pentru ca exact la inceputul lunii noiembrie, creatoarea a inaugurat un nou magazin Liza Panait, in cadrul AFI Palace Cotroceni Mall.

DISTRIBUIȚI