Acasă Actualitate Lenjerie de pat cu Michael Jackson scoasa la licitatie

Lenjerie de pat cu Michael Jackson scoasa la licitatie

174
7
DISTRIBUIȚI

Un fan roman al legendarului Michael Jackson a scos la licitatie pe site-ul emulte.ro un cearsaf de pat pe care este imprimata o fotografie a starului american Michael Jackson, care este de pe coperta albumului „Bad”.

Desi nu vrea sa-si dezvaluie identitatea, persoana care detine cearsaful cu Michael Jackson, a povestit cum a ajuns in posesia acestui obiect, extrem de important in colectia oricarui pasionat de personalitatea lui Michael Jackson. “De cand ma stiu sunt fan Michael Jackson. Cand am auzit ca a murit, am plans doua zile, dar mi-am si adus aminte de o intamplare care a avut loc acum 12 ani. Matusa mea care locuia in SUA, dar care intretimp a murit, a fost la un concert al lui Michael Jackson si de acolo mi-a cumparat prosoape si un set intreg de lenjerie de pat cu pozele lui Michael Jackson. Anii au trecut si am ramas doar cu cearsaful, restul mi-au disparut. Vreau sa-l scot la licitatie nu numai in Romania, ci si in Europa. Sunt convins ca sunt multi fani care si-ar dori sa aiba un asemenea suvenir chiar de la un concert al lui Michael. Licitatia va incepe de la 300 de euro”, a declarat fanul anonim pentru www.emulte.ro.

Picture 003

DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII

  1. Siguuur…dar ce gest ! … Fan(e)ul cu carpa imprimata (in care probabil a si urinat pe cand matusa era tanara si ii trimitea guma Tipitip din America) profita de disparitia lui Michael pentru a obtine si el ceva marafeti cu care sa-si mai instaleze niste leduri pe esapamentul de la Logan. Dar nu ma mira nimic… pe astfel de plesneli se bazeaza prosperitatea unora fie ea si de scurta durata.