Acasă Actualitate Lazarus Show – record de audienta

Lazarus Show – record de audienta

158
5
DISTRIBUIȚI

Bucuresti 18 iunie 2009 – Editia de miercuri, 17 iunie 2009, a emisiunii “Lazarus Show” a intregistrat cea mai buna audienta de la lansare pana in prezent.

Conform  datelor furnizate de GFK Romania, pentru publicul comercial – urban, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.

Cu o cota de piata de 7,5% si un rating de 2.0% editia de ieri a emisiunii a clasat statia pe locul trei in topul preferintelor telespectatorilor inaintea: National TV (1.7% rating, 6.4 share), Acasa (1.6% rating, 5.8% share) si Prima TV (0.9% rating, 3.4% share).

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. ba jegosule de lazarus erai un nimeni pana sa apari la dan diaconescu acum dai in el cu atata nesimtise uuuuuuuuuuu cacamasi pe muia ta esti un mare nesimtit oricum esti un nimeni si cine crezi ca te agreeaza uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuu sa auzim ca ai murit de prost tu vrei sa arati ca esti cineva dar sincer esti un stramb,varza,si homosexsual

  2. lazaruse cum de ai ajuns sa decazi in halul asta?Creaturile care spui tu ca sunt invitati(pamela ,nichita,sexi braileanca,roxi manelista)inainte nici nu voiai saauzi de asemenea personalitati.Ai fi facut mult mai multa audienta daca continuai cu investigatii si ramineai acelasi lazarus pe care l-a cunoscut lumea la otv.Nu e frumos sa arunci cu noroi in cei din jurul tau care ti-au oferit o piine f. buna cindva.Daca ai avut probleme cu diaconescu trebuia sa va spalati rufele in familie nu sa faceti circ saude ce nu ai vb. imediat dupa ce ai plecat de la otv?