Acasă Actualitate Lazarus nu si-a gasit inca sufletul pereche

Lazarus nu si-a gasit inca sufletul pereche

139
0
DISTRIBUIȚI

Sute de fete s-au prezentat la castingul organizat de Luis Lazarus in urma caruia « justitiarul » cauta asistente si reporteri pentru show-ul sau care va incepe din 4 mai, de la ora 22.00, la Kanal D.

Spre dezamagirea vedetei Kanal D nici una dintre fetele prezentate nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor lui, Lazarus declarand ca a sperat ca-si va gasi sufletul pereche pentru emisiune, insa acesta se lasa asteptat. Luis a declarat ca fetele participante l-au dezamgit, fiindca multe dintre ele au venit crezand ca prezenta lor este necesara in emisiune doar ca obiect decorativ, insa „eu caut o tipa cara sa arate bine, dar acest lucru nu este suficient. Eu vreau o asistenta care sa poata sa faca si munca de teren, sa reuseasca sa se strecoare acolo unde alti reporteri nu pot, vreau sa fie incisiva si descurcareata” le-a explicat Lazarus fetelor.

Astfel, desi a stat ore intregi in asteptare asistentei perfecte, Lazarus a declarat ca nu a ales pe nimeni, ca nu este satisfacut si ca pana pe 4 mai mai cand va incepe emisiunea cautarea nu a luat sfarsit. Luis Lazarus va realiza incepand cu 4 mai, in fiecare zi de luni pana joi, de la orele 22.00, un talk show incendiar cu anchete si dezvaluiri, cu vedete si oameni obisnuiti, in care cautarea adevarului si a dreptatii va fi prioritara.

DISTRIBUIȚI