Acasă Actualitate Lazarus isi cauta sexy-asistenta

Lazarus isi cauta sexy-asistenta

191
1
DISTRIBUIȚI

Luis Lazarus, celebrul investigator care in aceste zile se afla in pregatiri intense pentru noua lui emisune la Kanal D, incearca sa gaseasca o asistenta cat se poate de sexy pentru a-l ajuta in show-ul lui.

Ideea i-a venit in momentul in care acesta se afla la negocieri pentru contractul lui cu Kanal D, iar in acelasi timp redactia forofta de fete frumoase, care participau la  concursul “Alege vedeta de la meteo”. Curios din fire, Lazarus nu s-a multumit doar sa le admire pe holuri, ci chiar a intrat la cateva interviuri pentru a le cunoaste mai bine, a verificat sute de CV-uri si se pare ca si-a format si cateva preferinte. Lazarus vrea sa le supuna pe viitoarele candidate la probe inedite: sa cante, sa danseze, sa spuna bancuri, sa imite diferite personaje si chiar sa-si imagineze ca modereaza emisiunile “Nora pentru mama” sau “La sueta cu Bahmu”. EL spune ca, precum investigatorii, numai testandu-le neconventional isi poate da seama de adevarata lor personalitate, nu de cea construita pentru un interviu.

Cautarea nu a luat inca sfarsit, caci, fiind foarte pretentios, Lazarus cauta asistenta perfecta. Ea trebuie sa fie “frumoasa, sexy, sa dea bine pe camera, spontana, fara inhibitii si cat se poate de atragatoare pentru public”, declara cea mai proaspata vedeta din Kanal D.

foto: www.click.ro

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU