Acasă Actualitate Lazarus investigheaza cazul Andreei Podarescu

Lazarus investigheaza cazul Andreei Podarescu

260
2
DISTRIBUIȚI

In editia din 18 mai 2009 a emisiunii Lazarus Show, gazda emisiunii face lumina in cazul  Andreei Podarescu – fiica managerului general al echipei de rugby Dinamo. Ea a fost agresata si talharita in plina zi, de catre patru indivizi.

Incidentul s-a petrecut in nordul capitalei in una dintre cele mai populate zone ale Bucurestiului. Înainte de momentul atacului, Andreea se afla în maşina proprietate personală şi îşi aştepta colegele pentru a participa la filmarea unor spoturi publicitare. Din senin, mai mulţi indivizi aflaţi la bordul unui autoturism au blocat-o pe tânără în maşina sa, iar unul dintre ei a intrat în autoturismul fetei. I-au luat telefonul, cheile masinii si au agresat-o verbal.

Luis Lazarus impreuna cu invitatii emisiunii – psihologul Dumitrascu, jurnalista Evelyn Badea si Andreea Podarescu au scos la iveala intreaga poveste. Lazarus s-a dus la fata locului, a reconstituit sirul evenimentelor si a discutat chiar el cu agresorii. Acestia se pare ca s-au dat drept rude ale lui Nicu Gheara. Acesta a intrat in legatura telefonica directa, in timpul emisiunii, negand ca ar fi implicat in acest scandal, mai mult chiar el a marturisit ca este prieten cu tatal Andreei de peste 25 de ani si ca nu i-ar face acesteia niciodata vreun rau. Ba chiar a indemnat-o sa fie curajoasa si sa nu se lase intimidata asa usor.

„Andreea, nu te mai speria asa usor. Tatal tau a fost unul dintre cei mai mari rugbysti din tara, este un om puternic. Tu chiar asa fricoasa sa fii?” – au fost sfaturile lui Gheara catre Andreea.

Lazarus continua investigatia si promite sa revina cu noi informatii in cazul Andreei Podarescu, in urmatoarele editii ale emisiunii.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. eu cred ca abia acum se naste un mare om de televiziune deoarece Lazarus are o inteligenta sclipitoare ,om de caracter,mult peste dan diaconescu.imi place ca este obiectiv.ii doresc mult succes sa nu umble neaparat dupe reting ca diaconescu ca va cadea in aceasta plasa si se discrediteaza ca om intelectual .