Acasă Actualitate Laurette, potolita de Bahmu

Laurette, potolita de Bahmu

128
1
DISTRIBUIȚI

Mare, iubire mare! Câte de mare? Păi se spune că la persoanele de culoare e mai mare! Cum bine v-aţi dat sema, vorbim de veşnica mulatră, Laurette, asistenta emisiunii „La şuetă cu Bahmu”, de la Kanal D.

Şi ea tot la film, alături de iubit, tot la Mall Vitan, tot duminică seara. Se pare că fata s-a cam cuminţit, alături de Mihai, cel cu care are o relaţie de aproape 6 luni. Nu mai bate cluburile, nu mai zâmbeşte bărbaţilor şi nici nu mai cântă. Dar ştiţi ce zice gura lumii? Cică ar fi cuminţit-o Bahmuţeanca, şi a pus-o cu botul pe labe: „Auzi fato, tu vrei să ajungi ca Tonciu? Bagă-ţi minţile alea în cap! Ai şi tu o relaţie acum, cu un băiat cumsecade…”. Legat de relaţie, Laurette… eşti însărcinată? La naiba..  să vezi ce burtă o să faci!

Foto: FHM

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Tziganca balena imputzita, consuma in fiecare noapte, doua caldari de ciorba cu leushtean, doua caldari de jumari si doua caldari de sorici. Paine nu consuma ca e la dieta. Apoi doua minute de sex ( oral desigur ) cu deputatu’ ( in lipsa acestuia, cu Honorius Toncius ) Si apoi somn … cu ragaituri si bashini pe saturate. Uneori vomita in somn. Dar daca nu, dimineata trage o balega uriasa in leusteanul cultivat in balcon. Nu se sterge la cur. Se usuca cu ventilatorul. Apoi pleaca fericita la Kanal ca are emisiune cu tiganii manelisti. E o diva de vedeta !! Scroafa imputzita si scarboasa !