Acasă Actualitate Laura Cosoi si Bogdan Boanta au reintrat in competitia “Bailando por un...

Laura Cosoi si Bogdan Boanta au reintrat in competitia “Bailando por un sueno International”

661
1
DISTRIBUIȚI

Laura Cosoi si Bogdan Boanta au reintrat in competitia “Bailando por un sueno International” in urma unui duel-surpriza decis de catre producatorii emisiunii. Dupa ce duminica trecuta fusesera eliminati din competitie, duminica aceasta, producatorii au decis ca Romania sa mai aiba o sansa in concurs.

Dupa ce reprezentanta Africii de Sud a decis sa iasa din concurs in urma neintelegerilor cu juriul si a notelor primite, producatorii au hotarat sa readuca in ring doua dintre perechile eliminate pana acum care sa se dueleze, iar in urma duelului, echipa castigatoare sa ramana in concurs.

Astfel, duminica seara, in urma duelului cu Columbia pe ritumuri de cha-cha, Romania a fost votata in unanimitate de catre juriu pentru a ramane in concurs. Regula spune ca perechea salvata din duelul de duminica sa ramana in competitie, dar sa intre automat si in urmatorul duel cu perechea care a inregistrat cel mai mic punctaj al serii. Astfel, Romania se afla din nou pe muchie de cutit duminica viitoare, de aceasta data cu Peru.

1 COMENTARIU

  1. Asa ne trebuie, daca am trimis fufa sa ne reprezinte tara…
    Ati vazut ca a revenit si incepe sa-si arate valoare. LAURA COSOI CUCERESTE MEXICUL CU POSTERIORUL GOL… sa vada si mexicanii ce bune sunt romancele, daca nu la dans, la… prezentarea valorii din partea de jos, unde sta talentul ei inegalabil. Poate-i merge si acolo cu asa ceva, k la noi a tinut.
    Acum nu mai e Iepurasul Playboy, e iepuraoica pe morcovi:))))))))))))) Hai Romania!