Acasă Actualitate La Raliul de la Timisoara, patru piloti s-au batut pentru primul loc

La Raliul de la Timisoara, patru piloti s-au batut pentru primul loc

210
0
DISTRIBUIȚI

Echipajul Napoca Rally Team Tempesta/Dorin Pulpea a ocupat locul trei in “Timis Rally – Realitatea TV”,  a doua etapa a Campionatului National de Raliuri,  la finele uneia din cele mai frumoase si mai stranse lupte din ultima vreme.

Despartiti de ecarturi de ordinul secundelor si, de multe ori, chiar mai putin, patru piloti au fost implicati in batalia pentru primul loc, batalie care a avut de toate: suspans, tensiune, schimbari de lider si, din pacate, chiar si abandonuri spectaculoase.

In cele din urma, castig de cauza a avut ungurul Gergo Szabo, urmat de Valentin Porcisteanu, castigatorul de la Brasov. Spectacolul si suspansul au avut insa de suferit dupa abandonul lui Bogdan Marisca, iesit in decor cu o proba inainte de finalul raliului pe care l-a condus in cea mai mare parte, dar si dupa ce cutia de viteze a Peugeot-ului lui Marco Tempestini a refuzat sa mai functioneze corect pe ultimele patru speciale. Pilotul Napoca Rally Team nu a mai putut astfel tine ritmul in finalul raliului, dar a urcat in cele din urma pe a treia treapta a podiumului.

DISTRIBUIȚI