Acasă Actualitate La Pro Motor, Lorena Trica, intre Dacie si BMW X3

La Pro Motor, Lorena Trica, intre Dacie si BMW X3

116
0
DISTRIBUIȚI

Pentru Lorena Trica este greu sa-si aminteasca toate masinile pe care le-a condus in cei 14 de ani de cand are permis. Dupa ce in facultate parintii nu o lasau sa mearga cu masina si trebuia sa se multumeasca cu…troleul, sotia fotbalistului Eugen Trica a recuperat apoi cu varf si indesat. Sambata, la pranz, Lorena Trica vine la Pro Motor cu un BMW X3, motor 3 l diesel, 240 CP botezat „Printesa”  pe care il are de 2 ani si 4 luni.

Lorena ii povesteste Roxanei Ciuhulescu despre debutul ei ca soferita pe un Nissan 350Z cabrio, o masina foarte nervoasa, dar si despre „evolutia” ei ca in arta sofatului pe un Porche 944, pe care il „parca” mereu cu botul in gard. „Un an am condus Porsche-ul cel rosu al tatalui, care avea mereu botul verde, de la vopseaua de pe gard”, povesteste Lorena Trica, prin garajul careia au mai trecut apoi BMW seria 5, un Opel Frontera, un Mercedes ML, Volkswagen Golf (motor 1, 4, banala, fara geamuri electrice dar de care s-a atasat enorm) Mercedes SLK, Ford Expedition (masina mamei), BMW seria 3 (pe care-l impartea cu sotul ei Eugen) , Toyota Land Cruiser, Toyota Corolla, Mercedes A Klasse si alte cateva de care a uitat. Cel mai tare s-a atasat de Golf, masina dupa care a plans dupa ce a vandut-o si pe care Eugen a fost cat pe ce sa i-o rascumpere.
In week-end, sotia lui Eugen Trica merge cu o Dacie Sandero pe care o foloseste pentru cumparaturi si de care este foarte multumita. Singurul accident pe care l-a avut a fost unul stupid, intr-o parcare mare, cand un sofer nu a vazut Land Cruser-ul ei si a lovit-o din plin, desi nici nu se miscase de pe loc cu masina, accident in urma caruia s-a speriat foarte tare si care a marcat-o. Lorena Trica recunoaste ca toate masinile pe care le-a avut au fost second hand cu exceptia Land Cruser-ului pe care l-a primit cadou de la Eugen.

DISTRIBUIȚI