Acasă Actualitate La „Happy Hour”, tatăl lui Irinel Columbeanu a cântat în premieră într-o...

La „Happy Hour”, tatăl lui Irinel Columbeanu a cântat în premieră într-o emisiune TV

165
0
DISTRIBUIȚI

Joi seară, 14 mai, Cătălin Măruţă i-a poftit pe Happylica pe Monica Columbeanu şi socrul acesteia. Aflat pentru prima oară într-o emisiune de televiziune, Ion Columbeanu a vorbit despre fiul său, despre noră, despre viaţă, iubire, dar şi … muzică. Asta pentru că domnul Columbeanu senior a arătat că este un mare iubitor de romanţe. Cu ceva emoţii în suflet, Ion Columbeanu a acceptat să cânte în premieră o piesă compusă chiar de el, în tinereţe, pe vremea când s-a întrăgostit de cea care avea să îi devină soţie. De fapt, întregul moment a fost dedicat memoriei mamei lui Irinel Columbeanu, care s-a stins anul trecut.

La „Happy Hour” Ion Columbeanu a povestit cum şi-a cunoscut soţia şi cum, vrăjit de farmecul acesteia, i-a compus pe la sfârşitul anilor ’40 piesa pe care a interpretat-o la „Happy Hour”. Tatăl lui Irinel a mărturisit că între el şi soţia sa a fost dragoste la prima vedere: s-au întâlnit întâmplător pe stradă şi pentru că s-au plăcut atât de mult au revenit încă de a doua zi în acelaşi loc, la aceeaşi oră, pentru aproape doi ani. Romanţa dedicată doamnei Columbeanu a ieşit din nou din cufărul cu amintiri acum un an, când Ion Columbeanu şi-a surprins plăcut soţia cu un CD pe care înregistrase această piesă.

În plus, Măruţă a mai aflat cât de ataşat este Ion Columbeanu de Monica, ce mult se bucură că are o nepoţică, dar şi că, deşi este tată de miliardar şi are două maşini personale, Columbeanu senior merge cu tramvaiul. Asta pentru că doreşte să respecte un principiu antic conform căruia aerul şi mişcarea prelungesc viaţa omului.

Ion Columbeanu şi nora sa, Monica, au acceptat invitaţia de a rămâne şi la „Happy AfterHour”, pe site-ul emisiunii www.happyhour.ro. Tatăl lui Irinel a vorbit, printre altele, şi despre Anna Lesko, despre care a spus că era „un om închipuit”, o femeie pe care nu a plăcut-o din prima clipă şi care nu ştie să cânte live.

DISTRIBUIȚI