Acasă Actualitate La „Happy Hour” s-a ales Înaintaşa Sport.ro

La „Happy Hour” s-a ales Înaintaşa Sport.ro

237
1
DISTRIBUIȚI

Cele mai tari 5 concurente alese pe www.sport.ro în competiţia „Ţară, ţară, vrem înaintaşe” s-au întrecut în finala care a avut loc chiar în platoul „Happy Hour”. Miercuri seară, juriul format din Cătălin Moroşanu, Wilmark şi băieţii de la Montuga au „inspectat” cu ochi critic concurentele şi au decis.

Câştigătoarea se numeşte Iuliana Matei, este din Bucureşti şi odată cu titlul de câştigătoare a concursului „Ţară, ţară, vrem înaintaşe” s-a ales şi cu un premiu de 1000 de euro.

Miercuri seară la „Happy Hour” cele mai tari înaintaşe din ţară au fost supuse la cateva probe aMarute şi au făcut tot posibilul să impresioneze juriul. Lupta a fost strânsă, mai ales că Wilmark, băieţii de la Montuga şi Cătălin Moroşanu au avut păreri diferite. Fetele au trecut prin „probe de foc”, de la prezentare în costum de baie la dans. La final, cea care a câştigat cele mai multe voturi a fost bucureşteanca de 23 de ani Iuliana Matei, care se mândreşte acum cu titlul de Înaintaşă Sport.ro.

Atmosfera s-a încins şi după terminarea emisiunii, la „Happy AfterHour”. Pe site-ul emisiunii, www.happyhour.ro, o parte din concurente au prins curaj şi au scos la înaintare „talentele” cu care s-au mandrit in concurs: fetele nu au stat mult pe gânduri şi i-au surprins pe toţi când şi-au dat jos sutienele!

Concursul „Ţară, ţară, vrem înaintaşe” a fost iniţiat de Sport.ro pe 30 martie. Timp de mai multe săptămâni, până pe 26 aprilie, sute de concurente s-au înscrs pe site-ul www.sport.ro în speranţa că vor câştiga titlul de cea mai tare înaintaşă. Posesoarele celui mai tare bust au fost votate on line, iar pe 31 mai au fost desemnate, pe baza voturilor internauţilor, cele 5 finaliste. Cu marea finala de la „Happy Hour” din 3 iunie Sport.ro încheie al doilea concurs sexy, „Ţară, ţară, vrem înaintaşe”, desfăşurat pe www.sport.ro, după ce în luna martie a fost votat pe site şi premiat cu 1000 de euro cel mai tare posterior din România.

[ad#Adsense-1]

1 COMENTARIU