Acasă Actualitate La „Happy Hour” Cristina Rus vorbeşte despre nuntă, iar Cheeky Girls cântă...

La „Happy Hour” Cristina Rus vorbeşte despre nuntă, iar Cheeky Girls cântă în memoria bunicului lor

185
1
DISTRIBUIȚI

După ce a anunţat în premieră la „Happy Hour” că se căsătoreşte, Cristina Rus revine în emisiunea lui Măruţă chiar cu o zi înainte de nuntă! Vineri, 29 mai, Cristina vine în show-ul de la Pro Tv cu detalii proaspete şi neştiute despre fericita zi de 31 mai, în care va deveni doamna Bălteanu.

Măruţă va afla de la Cristina Rus multe amănunte despre organizarea evenimentului, invitaţi, dar şi cum va arăta cântăreaţa în ziua nunţii. Astfel, Cristina va povesti cum şi-a ales rochia de mireasă, ce coafură are de gând să poarte, ce încălţări îi vor ţine companie în ziua cea mare, dar şi ce destinaţii concurează pentru titlul de luna de miere perfectă. Cristina a fost cerută de soţie în iarna aceasta, în vacanţa din Singapore, iar viitorul soţ se numeşte Dragoş Bălteanu, are 31 de ani şi este managerul unei companii foarte importante. Mai mult, cântăreaţa a mărturisit tot la „Happy Hour” că abia aşteaptă să devină mămică.

În aceeaşi ediţie, Măruţă se va întâlni şi cu surorile Cheeky Girls şi cei doi parteneri ai fetelor de la „Dansez pentru tine”. Monica şi Gabriela, însoţite de Darius si Andrei, cei alături de care au luptat în paşi de dans pentru împlinirea unui vis, vin în platoul „Happy Hour” pentru un moment foarte emoţionant. Susţinute de băieţi, fetele de la Cheeky Girls vor dansa şi vor cânta o piesă a artistului Al Bano în memoria bunicului lor, care s-a stins din viaţă luna aceasta, la scurt timp după ce Monica a câştigat trofeul „Dansez pentru tine”. Fetele au ales să pună în scenă acest moment special de dans şi muzică mai ales pentru că bunicul lor le-a susţinut şi le-a admirat pe toată perioada competiţiei de la Pro Tv.

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU