Acasă Actualitate Kristine vrea iar la scoala!

Kristine vrea iar la scoala!

128
0
DISTRIBUIȚI

Kristine se pregateste zilele acestea pentru examenul de admitere la master, la Facultatea de Compozitie, Muzicologie si Pedagogie Muzicala, specializarea Muzicologie.

Dupa ce in luna iunie a acestui an cantareata a absolvit cu brio Conservatorul “Ciprian Porumbescu” din Bucuresti, Facultatea de Compozitie, Muzicolgie si Pedagogie muzicala si a luat licenta cu nota maxima, interpreta hit-ului Se Thelo s-a pregatit pentru admiterea la Master.
Cu toate ca succesul poate schimba un om, acesta nu este cazul Kristinei, care, constiincioasa ca de obicei, nu si-a neglijat studiile, ea invatand din greu si trecand cu brio prima proba a unuia dintre cele mai importante examene de pana acum: admiterea la cursurile de master in cadrul Facultatii de Compozitie, Muzicologie si Pedagogie Muzicala, specializarea Muzicologie.

“Trebuie sa recunosc ca am avut ceva emotii la sustinerea primei probe a examenului de admitere la master si asta pentru ca a fost si inca este o competitie destul de mare avand in vedere faptul ca sunt doar 4 locuri” – a declarat Kristine. “Dar din fericire subiectul ales de comisie a fost pe placul meu si anume o perspectiva asupra modernitatii: George Enescu, Bela Bartok si Igor Stravinski, subiect ce mi-a adus locul al doilea pe lista celor admisi la master, cel putin dupa aceasta prima proba.” – a adaugat cantareata.

Cea de-a doua proba va avea  loc luni, 14 septembrie si consta in sustinerea unui plan de lucrare in care artista va aborda tema muzicii usoare romanesti din anul 1990 pana in 2010.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI