Acasă Actualitate Kristine lanseaza Maxi Single-ul “Se Thelo”

Kristine lanseaza Maxi Single-ul “Se Thelo”

641
2
DISTRIBUIȚI

Kristine va lansa in curand Maxi Single – ul “Se thelo”, CD-ul continand piesa cu acelasi nume, compusa de Edward Maya, precum si trei  remixuri ale aceluiasi titlu.

Datorita succesului inregistrat de single-ul “Se Thelo”, Kristine impreuna cu RBA Management au hotarat sa nu-si lase fanii sa astepte aparitia albumului, astfel ca in curand va fi lansat Maxi single-ul  “Se Thelo”.

Pe langa binecunoscuta varianta de radio a single-ului “Se Thelo”, Maxi Single – ul va contine 3 remixuri create de cei mai in voga DJ din Romania.

“In urma lansarii single-ului Se Thelo, am primit un feedback foarte bun, astfel ca am hotarat sa grabim un pic lucrurile” – a declarat Radu Baron, managerul artistei Kristine. “ Kristine lucreaza la album de jumatate de an, dar cred ca in contextul actual al pietei muzicale, avand in vedere viteza cu care lucrurile se schimba in muzica, conceptul de album este   depasit,  mai indicate fiind Maxi Single – urile si compilatiile, pentru a impaca dorinta fanilor si interesele artistului si ale casei de discuri” – a adaugat acesta.

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII