Acasă Actualitate Kristine este de astazi absolventa a Universitatii de Muzica

Kristine este de astazi absolventa a Universitatii de Muzica

92
0
DISTRIBUIȚI

Kristine a absolvit astazi Facultatea de Compozitie, Muzicolgie si Pedagogie muzicala, sectia Pedagogie Muzicala, din cadrul Universitatii de Muzica din Bucuresti.

Incepand de acum, Kristine nu mai este studenta, cantareata absolvind cu brio Conservatorul, urmand ca in toamna sa dea licenta si la Facultatea de Drept, pe care a terminat-o tot anul acesta.

Alaturi de familie si prieteni apropiati, dar si de managerul sau, Radu Baron, artista a participat astazi la festivitatea de absolvire, cantand cu lacrimi in ochi binecunoscutul Gaudeamus.

“M-a incercat o urma de regret ca se termina aceasta frumoasa perioada din viata mea” –  a declarat acum cantareata cu patalama. “Imi va fi dor de colegi, desi cu unii am sa ma intalnesc in concerte, insa ma bucur ca de acum voi avea mai mult timp la dispozitie pentru cariera mea” –  a adaugat Kristine, care se pregateste sa lanseze Maxi Single-ul “Se Thelo”.

Tot in cadrul Academiei de Muzica s-a nascut si colaborarea cu unul dintre colegii ei, Edward Maya, fostul compozitor al trupei Akcent si semnatarul celui mai nou hit al artistei: “Se thelo”

 

 

DISTRIBUIȚI