Acasă Actualitate Kia Soul a luat 5 Stele la testele de siguranta Euro NCAP

Kia Soul a luat 5 Stele la testele de siguranta Euro NCAP

97
0
DISTRIBUIȚI

Rezultatele plaseaza Kia Soul intre cele mai sigure masini din Segmentul B din Europa

Crossover-ului urban Kia Soul i-au fost atribuite 5 Stele Euro NCAP (scorul maximum) la ultimele teste de siguranta efectuate. Evaluarile de siguranta la Soul – un scor de 87% pentru Protectie Adult, 86% pentru Protectie Copil si 86 % pentru Safety Assist – situeaza acest model printre cele mai sigure masini de familie din segmentul B.

“Ultimele rezultate Euro NCAP sunt o mare realizare pentru Kia. Este o superba cotinuare a celor 5 stele Euro NCAP obtinute de Kia cee’d in 2007. Soul-ul a fost proiectat si fabricat sa intruneasca sau sa depaseasca asteptarile tuturor consumatorilor, in toate aspectele – inclusiv siguranta”, a declarat Panu Vainamo, General Manager Marketing, Kia Motors Europa.

“Inginerii Kia au dezvoltat noul model Soul pentru a conferi protectie maxima pasagerilor in scenarii reale de accidente. Ei au prevazut atingerea unui rating de 5 stele la EuroNCAP. Acest rezultat confirma progresul substantial facut de Kia in domeniul sigurantei”, a adaugat dl Vainamo.

Orice Kia Soul comercializat in UE este dotat cu ESP (Electronic Stability Programme) din versiunea standard. Acest sistem este insotit de TCS (all-speed Traction Control System) si BAS (Brake Assistance System).

Tot in standard, fiecare Soul este echipat cu airbag-uri sofer si pasager, airbaguri laterale fata si airbaguri cortina pe toata lungimea plafonului.

Va prezentam in continuare rezultatele testelor EuroNCAP pentru Kia Soul:

*2009 Kia Soul

Rezultatele complete ale testelor EuroNCAP sunt:
Protectia ocupantilor adulti 87% (31.2 puncte din maximum 36)

Protectia copiilor 86% (42 puncte din maximum 49)

Protectia pietonilor 39% (13.9 puncte din maximum 36)

Safety Assist 86% (6 puncte din maximum 7)

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI